Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νικήτας Κακλαμάνης: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής

Κόντρα στο ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή που έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς, πηγαίνει ο βουλευτής της ΝΔ

kaklamanis-nikitas

 

Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, παρά μόνο αν εκλεγεί δήμαρχος, δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, υποστηρίζοντας ακόμη ότι είναι ο μόνος ανεξάρτητος υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων.

«Τη χάρη να αφήσω την έδρα μου στη Βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στον λαό της Αθήνας» είπε σε συνέντευξή του στον ΣKAI και συνέχισε: «Η μόνη περίπτωση εγώ να φύγω από τη Βουλή είναι μόνο αν οι Αθηναίοι με τιμήσουν και με επανεκλέξουν δήμαρχό τους».

Επισήμανε ακόμη ότι σε αντίθεση με τον κ. Καμίνη, ο ίδιος δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα και ότι «το παλιό αρνείται να φύγει από τη μέση» τόνισε ότι «εκτός από τον κ. Βαλλιανάτο ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος είμαι εγώ είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Δεν στηρίζομαι από το κόμμα μου». Και απευθυνόμενος προς τον δήμαρχος Αθηναίων συμπλήρωσε: «Μην το παίζει ανεξάρτητος – στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ».

Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑΓαβριήλ Σακελλαρίδη, δήλωσε ότι τον περίμενε περισσότερο ακτιβιστή και πρόσθεσε ότι θα τον κρίνει μόνο όταν δει τι εννοεί συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς ποιoν θα ψήφιζε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αν η μονομαχία ήταν μεταξύ Καμίνη και Σακελλαρίδη, εκτίμησε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα περάσει κάποιος από τους προερχόμενους από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιους.

Θα το δείτε και στις 18 και στις 25 Μαΐου». Με αυτή τη φράση ο Νικήτας Κακλαμάνης επέδειξε την επιμονή του στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας, προεξοφλώντας μάλιστα ότι θα είναι αυτός που θα περάσει στον β” γύρο.

Εγώ δεν έρχομαι από τις Κυκλάδες

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μάλιστα άφησε εκ νέου αιχμές για την υποψηφιότητα του Αρη Σπηλιωτόπουλου – που είναι ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ: «Εγώ είμαι υποψήφιος στην Αθήνα από το ‘90 δεν έρχομαι από τις Κυκλάδες», είπε χαρακτηριστικά.

«Εξι φορές με εξέλεξαν βουλευτή οι Αθηναίοι, δεν ήθελαν να με αφήσουν… Εμένα η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι όψιμη, εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν» τόνισε και κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο ότι δεν έχει κάνει ένα έργο. «Δείξτε τη φωτογραφία με ένα έργο. Εγώ έκανα 17 πάρκα» σημείωσε.

By