Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νικηφόρα άρχισε ο Άρης την περιπέτειά του στη Γ” Εθνική: 3-1 την Καστοριά με 13.000 οπαδούς!

Με νίκη 3-1 επί της Καστοριάς, ξεκίνησε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» η προσπάθεια του Άρη στην Γ” Εθνική, παρουσία περίπου 13.000 οπαδών του, οι οποίοι δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα.

ÁÑÇÓ - ÊÁÓÔÏÑÉÁ(Ã ÅÈÍÉÊÇ 2014-2015)Ο Γκόλιας με δύο γκολ και ο Γιαννίτσης με ένα ήταν οι σκόρερ των νικητών (μείωσε 15′ πριν το τέλος ο Σπανός). Το πιο ενθαρρυντικό όμως ήταν πως η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, παρά τα πολλά προβλήματα (ελλιπές ρόστερ, πρόσφατη αλλαγή διοίκησης) έδειξε πως διαθέτει παίκτες που είναι ικανοί να βοηθήσουν.

Όσον αφορά τον κόσμο, οι άνθρωποι των κίτρινων περίμεναν σημαντικό αριθμό, ωστόσο οι προσδοκίες τους ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Να σημειωθεί πάντως ότι ο κύριος όγκος των φίλων του Άρη άργησε αρκετά να εισέλθει στο γήπεδο, καθώς δεν είχε προβλεφθεί να υπάρχουν αρκετά εκδοτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός και η είσοδος και του τελευταίου οπαδού να αργήσει να ολοκληρωθεί.

ΆΡΗΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (80′ Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Π. Δημητρίου): Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης (82′ Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (76′ Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (62′ Μπορόζης).

By