Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νοκ άουτ στην Ατλέτικο ο Μάντζουκιτς για δύο εβδομάδες

Διπλό το κακό για τον Τσόλο Σιμεόνε, ο οποίος χάνει τον Μάντζουκιτς για δύο εβδομάδες, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε από τον Κασάμι στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού.

ÌÁÍÔÆÏÕÊÉÔÓ   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÔËÅÔÉÊÏ ÌÁÄÑÉÔÇÓ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015) MANDZUKIC   OLYMPIAKOS - ATLETICO MADRID(CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015)Η ήττα της Ατλέτικο από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα του Α΄ ομίλου του Champions League αφήνει κι άλλες, παράπλευρες, απώλειες για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, που χάνει για αρκετό διάστημα τον Μάντζουκιτς.

Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παϊτίμ Κασάμι χτύπησε, άθελά του, με τον αγκώνα τον Μάριο Μάντζουκιτς στη μύτη, με αποτέλεσμα ο Κροάτης επιθετικός των Ισπανών να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτος.

Ο Μάντζουκιτς εξετάστηκε από τους γιατρούς των πρωταθλητών Ισπανίας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα, πράγμα που σημαίνει απουσία περίπου δύο εβδομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάντζουκιτς θα απουσιάσει από τρία παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα (Θέλτα, Αλμερία και Σεβίλλη κατά σειρά), ενώ θα χάσει κατά πάσα πιθανότητα και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους στη Μαδρίτη.

By