Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Να επαγρυπνεί, κάλεσε τον λαό ο Δημ. Κουτσούμπας για την επίθεση στη ΧΑ

«Πάντα τέτοιες δολοφονικές ενέργειες έχουν συγκεκριμένη στόχευση (και) αντικειμενικά εμείς λέμε ότι λειτουργούν προβοκατόρικα» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

koutsoubasA

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σήμερα σε εργαζόμενους του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση κατά μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, δήλωσε ότι πρόκειται για μια επίθεση που γεννά πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τους στόχους και τις επιδιώξεις των εκτελεστών.

Δημιουργεί, φυσικά, εύλογη ανησυχία στον λαό, όμως, ο λαός δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί, γιατί ένας από τους στόχους είναι και το να τρομοκρατήσουν τον λαό, να τον βάλουν ξανά να καθίσει στο σπίτι του και να μην συμμετέχει στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις».

«Πάντα τέτοιες δολοφονικές ενέργειες έχουν συγκεκριμένη στόχευση (και) αντικειμενικά εμείς λέμε ότι λειτουργούν προβοκατόρικα», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι «δεν είναι ώρα για σενάρια, όμως η πείρα του παρελθόντος λέει ότι σε τέτοιες ενέργειες συνήθως διαπλέκονται τμήματα του κρατικού μηχανισμού, εγχώριες και ξένες υπηρεσίες, αξιοποιείται το οργανωμένο έγκλημα».

«Το ΚΚΕ απαντά λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να επαγρυπνεί. Η επιδίωξη να συμψηφιστούν δολοφονικές ενέργειες, σαν αυτή του Νέου Ηρακλείου, να αξιοποιηθεί, δηλαδή, σε όφελος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν θέση. Είναι απαράδεκτες. Επιμένουμε ότι η έρευνα πρέπει να φθάσει ως το κόκκαλο», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By