Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ντέρμπι αιωνίων με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας

Ντέρμπι «αιωνίων» απόψε (21:30, ΑΝΤ1) στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 thumbnailΤο πρώτο ντέρμπι αιωνίων της «νέας» εποχής στους «πράσινους» έρχεται σε ένα σημείο που αφενός η ομάδα είναι ανέτοιμη, αφετέρου έχει απουσίες. Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα μέσα στη σεζόν είναι στα «πιτς», ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης το ίδιο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί το αν θα συμμετάσχει ή όχι ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αποτελεί βαρόμετρο για την πορεία του παιχνιδιού του «τριφυλλιού», όμως ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Επίσης, εκτός είναι και ο ταλαντούχος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει από νωρίς σε κλίμα του ντέρμπι τους Όλιβερ Λαφαγέτ- Οθέλο Χάντερ. Παράλληλα, το μεγάλο πρόβλημα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στη θέση «3». Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι τραυματίες και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα κάνει… πειράματα και θα αλλάξει σχήματα προκειμένου να βγάλει 40′ κόντρα στον Νο. 1 αντίπαλό του με σοβαρό πρόβλημα σε μια τόσο σημαντική θέση. Ευχάριστη εξέλιξη για την ομάδα του λιμανιού η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και θα παίξει κανονικά.

Διαιτητές του μεγάλου ματς οι Γκόντας, Κορομηλάς και Αναστόπουλος.

By