Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντεμπούτο για τον Ρατς στο φιλικό του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ουκρανική Ντνιεπρ με 1-0 με τον Άγγελο Αναστασιάδη να χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς παίκτες και τον Ρατς να κάνει το ντεμπούτο του.

thumbnail (3)

Οι παίκτες του Αναστασιάδη τελείωσαν το ματς με μία -μόνο!- τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν τους Ουκρανούς. Όσο για τον Ρατς, έκανε μεν το ανεπίσημο ντεμπούτο του, αντιμετώπισε δε προβλήματα στο αριστερό άκρο της άμυνας -αλλά ο χρόνος είναι υπέρ του Ρουμάνου. Οι Ουκρανοί πήραν τη νίκη με πέναλτι που έκανε ο Γιακουμής στον Κάλινιτς. Ο Ζελέζνιοφ ευστόχησε στην εκτέλεση στο 69′. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει κάτι καλό μπροστά από την εστία των Ουκρανών, την ώρα που η Ντνιεπρ συνέχισε να είναι απειλητική με τις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα που παρέταξε ο Αναστασιάδης στο α” μέρος: Μελίσσας, Κίτσιου, Κιόσε, Κατσικάς, Ρατς, Παναγιωτούδης, Σαββίδης, Γκολάσα, Πόζογλου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος.

Στο β” μέρος: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Πολύζος, Τζανδάρης, Κάτσε Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

By