Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ωνάσης έφυγε ο Ριμπολόβλεφ ήρθε…

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ πλήρωσε 117 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει το Σκορπιό, το πιο εξωφρενικό «παιχνίδι» του Έλληνα Κροίσου.

skoprios-dmitri-wo-600x204Ο 47χρονος Ρώσος ολιγάρχης ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali,της ποδοσφαιρικής ομάδας του πριγκιπάτου του Μονακό και μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου, παρά το κούρεμα των καταθέσεων του στην Μεγαλόνησο, εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στους πιο πλούσιους του πλανήτη σύμφωνα με τη λίστα του Forbes με περιουσία 10 δις $.

Δολάρια που περισσεύουν για να αγοράσει τον ελληνικό μύθο, με σκοπό να φωνάξει σε όλο τον κόσμο για τον πλούτο του και τη δύναμη του. Ο «Ντμίτρι ο τολμηρός» όπως τον αποκαλούν στη Ρωσία θα ανακαινίσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Σκορπιού  και θα δημιουργήσει νέες , φιλοδοξώντας να τον υποδεχτεί  το διεθνές jet set ακόμα πιο μεγαλόπρεπα από τον δικό μας Αριστοτέλη.

Το μόνο που μένει  είναι να αγοράσει και το θρυλικό ΧΡΙΣΤΙΝΑ, το οποίο έχει βγει σε πωλητήριο έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να το ξαναδούμε αγκυροβολημένο ανοικτά του Σκορπιού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By