Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ντιμπέιτ θέλει και ο Σακελλαρίδης

Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο απευθύνει σε ανοιχτή επιστολή του προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», Γαβριήλ Σακελλαρίδης

sakellaridis600_170314

Ο κ. Σακελλαρίδης στην επιστολή του αναφέρει ότι «κατά κοινή ομολογία σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν δόθηκαν επαρκείς ευκαιρίες στους υποψηφίους και τους δημοτικούς συνδυασμούς να «διασταυρώσουν» τις προτάσεις και τα επιχειρήματα τους. Για τον λόγο αυτό τον καλεί σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο, ενόψει της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών.

Όπως αναφέρει ένας τέτοιος διάλογος θα μπορούσε να πάρει τη μορφή μιας συνάντησής των δύο, για παράδειγμα στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9.84», με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν κοινά ερωτήματα πάνω σε προκαθορισμένες θεματικές ενότητες και χωρίς τους περιορισμούς του τηλεοπτικού χρόνου και των «παραθύρων». Η συζήτηση, συνεχίζει ο κ. Γαβριηλίδης, θα μπορεί να μεταδοθεί από το ραδιοσταθμό του «Αθήνα 9.84»και όποια τηλεοπτικά κανάλια το επιθυμούν.

«Πιστεύουμε ότι μια συνάντηση των δυο υποψηφίων δημάρχων με δημοκρατικούς και διαφανείς όρους, τους οποίους μπορούμε από κοινού να συμφωνήσουμε και να εγγυηθούμε, θα βοηθούσε αναμφίβολα τους Αθηναίους πολίτες να αποφασίσουν συνειδητά για το ποιο θέλουν να είναι το μέλλον της πόλης τα επόμενα πέντε χρόνια» καταλήγει η επιστολή.

Σημειώνεται ότι και ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου προτείνει διακαναλικό ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών και με σκοπό «την ουσιαστικότερη ενημέρωση των πολιτών της Αττικής

By