Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ντινόπουλος: Οφείλουμε μία συγγνώμη στον κόσμο για τον ΕΝΦΙΑ

«Ο Τσίπρας τάζει σε όλους τα πάντα»

dinopoulos

Ακατάσχετη παροχολογία καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ έκανε αναφορά και στο βατερλώ που ακολούθησε μετά την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ επισημαίνοντας ότι ο κόσμος αξίζει μία συγγνώμη για τις στρεβλώσεις.

Ειδικότερα σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ. Ντινόπουλος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι τάζει σε όλους τα πάντα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει μετεωρολογικό δελτίο. «Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν για την αξιωματική αντιπολίτευση της «χλίδας» και το ερχόμενο του «τσάμπα»», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι οφείλεται στον κόσμο ένα συγγνώμη για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ. «Ακόμα και εμείς που είχαμε τις αιτιάσεις μας για τον ΕΝΦΙΑ, ακόμα και εμείς που είχαμε γίνει κακοί τότε, λέγοντας ότι αυτός είναι ένας φόρος, ο οποίος θα προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες στην ελληνική κοινωνία, οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον κόσμο», τόνισε ο κ. Ντινόπουλος και πρόσθεσε: «Θεωρώ εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι διορθώνονται αυτά τα λάθη, ότι κατατίθεται σήμερα αυτή η τροπολογία και μένω στα λόγια του Πρωθυπουργού, ο οποίος στη ΔΕΘ είπε μετρημένες και ρεαλιστικές κουβέντες – ότι αυτοί οι οποίοι ευθύνονται γι” αυτά τα λάθη, θα έχουν και την ανάλογη μεταχείριση.

«Όπως είπε, σταδιακά, ο ΕΝΦΙΑ θα περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σημαίνει ότι θα είναι ένας ΕΝΦΙΑ ανταποδοτικός και κατά πολύ χαμηλότερος απ” αυτόν ο οποίος υπάρχει τώρα».

By