Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαριάς: H τεράστια διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην ΕΛΑΣ απειλεί τη Δημοκρατία

 Σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση για το νεοναζιστικό μόρφωμα

marias

«Υπήρξε μια τεράστια ανοχή από την πλευρά της κυβέρνησης απέναντι στη Χρυσή Αυγή, στις δεκάδες φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις που έγιναν απέναντι σε Έλληνες πολίτες και σε μετανάστες», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς μετά την κατάθεση του στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης για τη Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Μαριάς εξέφρασε την ανησυχία των ΑΝΕΛ για την «τεράστια διείσδυση της Χρυσής Αυγής μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, διότι θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία»

«Στηρίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες και τις ενέργειες που κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη και θεωρούμε ότι πρέπει να εφαρμοστεί τάχιστα το κράτος δικαίου και να επιβληθούν ποινές σε όσους βεβαίως αποδειχθεί ότι εμπλέκονται και ότι έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα» επισήμανε στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα, γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργήσει ανεπηρέαστα και να εφαρμοστεί το κράτος δικαίου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By