Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ν. Μαριάς: Να φύγουν από τη Βουλή οι αντιμνημονιακοί βουλευτές

«Εάν το Κοινοβούλιο μπορούσε να ανατρέψει το Μνημόνιο τότε η Τρόϊκα θα είχε ήδη καταργήσει το Κοινοβούλιο»

17_073321_KAMMENOS_MARIAS_NOTISΤην πρόταση στους Βουλευτές των αντιμνημονιακών κομμάτων να αποχωρήσουν από τη Βουλή στα τέλη Μαΐου, που συμπίπτει με την επέτειο των συγκεκντρώσεων των «αγανακτισμένων», έκανε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Μαριάς.

Μάλιστα την Παρασκευή θα στείλει σχετική επιστολή σε αρχηγούς κομμάτων, ενώ από συνομιλία του με δημοσιογράφους προκύπτει ότι δεν είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο του κόμματος Π. καμμένο.
Ο Ν. Μαριάς διευκρίνισε ότι μιλά σαν απλός Βουλευτής και μέλος του πολιτικού κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» που συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και εκτίμησε ότι η Βουλή στην ουσία εξυπηρετεί τις εντολές της τρόϊκας ενώ «τα όρια λειτουργίας των Βουλευτών της Αντιμνημονιακής Αντιπολίτευσης του Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου είναι περιορισμένα».

Με το σκεπτικό αυτό πρότεινε στους Βουλευτές του Αντιμνημονιακού Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου να αποχωρήσουν από τη Βουλή στα τέλη Μαΐου όταν και θα είναι η επέτειος για τις Πλατείες και να ενωθούν με τους πολίτες στην Πλατεία Συντάγματος.
Κατέληξε δε λέγοντας: «Εάν το Κοινοβούλιο μπορούσε να ανατρέψει το Μνημόνιο τότε η Τρόϊκα θα είχε ήδη καταργήσει το Κοινοβούλιο» .

By