Μια ακόμα συνάντηση με τους τρεις κακοποιούς δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων φαίνεται πως είχαν οι αστυνομικοί.

Τετ α τετ με τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς που απέδρασαν πρόσφατα από τις φυλακές Τρικάλων ήρθαν για μια ακόμα φορά οι αστυνομικοί.
Συγκεκριμένα, μια ομάδα μοτοσικλετιστών της ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησε να σταματήσει ένα ύποπτο όχημα για έλεγχο, αλλά οι επιβαίνοντες απάντησαν με πυροβολισμούς, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονταν από καλάσνικοφ.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ όπως φάνηκε από τον έλεγχο των στοιχείων, το όχημα ήταν κλεμμένο.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια περιοχή οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί είχαν εγκαταλείψει το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν μετά τη συμπλοκή στα Ίσθμια, όπου έχασε τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα.