Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ξαναβάφτισε τον Κολοκοτρώνη ο Παναγιώταρος…

Ένταση μεταξύ του χρυσαυγίτη βουλευτή και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

60bc8f852f00b266d30b663b227d55ac_panagiwtaros_560_350_c______

Τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας -για τα οποία κάνει και τον τιμητή- που του είχαν(;) κάνει ξέχασε ο χρησαυγίτης βουλευτής Η. Παναγιώταρος, προσπαθώντας να προκαλέσει για μια ακόμα φορά στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.

Αφού λοιπόν κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται μ” αυτούς που θέλουν να κάνουν την Αγία Σοφιά τέμενος», είπε «Όπως έλεγε και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κολοκοτρώνης »Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»». Κανένας από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες απ” αυτούς που ήταν στην αίθουσα δε διόρθωσε τον «ελληνολάτρη» βουλευτή, που δεν είχε στα υπόψιν ότι το όνομα του Κολοκοτρώνη ήταν Θεόδωρος. Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει τη σχετική καζούρα στα social media.

«Το παραλήρημα συνεχίζεται και μάλιστα με φωτιά και τσεκούρι» παρατήρησε, απαντώντας, ο υπουργός Υποδομών και πρόσθεσε ότι την ώρα που η Χρυσή Αυγή λέει όχι στο τζαμί στην Αθήνα, «απέναντι κάποιοι άλλοι με τα μυαλά τα δικά σας, λένε να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί.

»Πουλάτε μίσος για τον κόσμο και στύβετε τις ψυχές και τα μυαλά των ταλαιπωρημένων ανθρώπων», προσέθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By