Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΠΑΔ

Θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου – Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

ΑΡΧΕΙΟΥ

Ξεκίνησε η απογραφή συνταξιούχων-δικαιούχων ΟΠΑΔ που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013  και θα διενεργηθεί πανελλαδικά για τους ίδιους, καθώς και για τα προστατευόμενα ασφαλισμένα μέλη.

Η απογραφή θα πραγματοποιηθεί στα κατά τόπους Γραφεία του ΟΠΑΔ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών από τις 08:00 έως τις 14:00.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων, λόγω της χρονοβόρου διαδικασίας απογραφής κατά την οποία θα θεωρούνται και τα βιβλιάρια για το τρέχον έτος, αποφασίστηκε να κατανεμηθούν αλφαβητικά οι δικαιούχοι.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά :

1) Aστυνομική ταυτότητά του και τυχόν έμμεσων μελών

2) Πρωτότυπα βιβλιάρια ασθενείας του και τυχόν προστατευόμενων έμμεσων μελών (σύζυγος, τέκνα ανήλικα, τέκνα σπουδαστές, τέκνα άνεργα έως 26 ετών) με αναγραφή του ΑΜΚΑ ή/και την βεβαίωση ΑΜΚΑ.

3) Eκκαθαριστικό σημείωμα του Γεν.Λογ.Κράτους οποιοδήποτε τριμήνου 2013.

4) Βιβλιάριο οποιασδήποτε τραπέζης, όπου να εμφανίζεται πρώτος ο δικαιούχος αρμόδιας Δ.Ο.Υ ή φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης με τον αριθμό λογαριασμού ΙΒΑΝ.

5) Φωτοαντίγραφο φορολογογικής δήλωσης (έντυπο Ε1) ή τελευταίου εκκαθαριστικού σημείωματος Δ.Ο.Υ ή/και ξεχωριστών φορολογικών δήλωσεων (Ε1) όλων των έμμεσα ασφαλισμένων.

Επιπρόσθετα δικαιολογητικά για έμμεσα μέλη:

1) Βεβαίωση σπουδών από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα φοίτησης τυχόν προστατευόμενων τέκνων.

2) Ακριβές Αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών τυχόν άνεργων τέκνων (έως 26 ετών)»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By