Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε η επανασύνδεση ρεύματος σε ευάλωτους καταναλωτές

Η ΔΕΗ ξεκίνησε τις διαδικασίες για την άμεση επανασύνδεση 2.000 ευάλωτων καταναλωτών

lampa610

Η ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, έχει κινήσει από σήμερα τις διαδικασίες για την άμεση επανασύνδεση 2.000 ευάλωτων καταναλωτών, ενώ αναμένονται από τους Δήμους οι καταστάσεις των πολιτών που ήταν καταγεγραμμένοι ως την 1η Νοεμβρίου στα μητρώα των κοινωνικών υπηρεσιών και Δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι καταστάσεις αυτές θα πρέπει να κοινοποιηθούν στις επιτροπές που πρέπει να συσταθούν ανά Δήμο για να αποφασίζουν για την επανασύνδεση ή τη μη διακοπή της ηλεκτροδότησης στις συγκεκριμένες ομάδες.

Πρώτη επανασύνδεση ρεύματος σε πολίτη στη Λάρισα

Στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, προχωρά ήδη ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεννόηση με τον διευθυντή της τοπικής οργάνωσης της ΔΕΗ και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η πρώτη επανασύνδεση μάλιστα έγινε το μεσημέρι ενώ από αύριο Πέμπτη οι πολίτες στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και κατεγράφησαν ήδη από τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν στη ΔΕΗ και να επανασυνδέσουν το ρεύμα, κάνοντας χρήση των διατάξεων που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σε επτά σημεία του δήμου Αθηναίων και στο «1595» όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη ΔΕΗ

Στα επτά σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να προσέλθουν από αύριο και έως την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες του δήμου Αθηναίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού.

Οι δημότες, που έως την 1η Νοεμβρίου έχουν ενταχθεί στις κοινωνικο-προνιακές δομές του δήμου, θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητά τους και το λογαριασμό της ΔΕΗ. Τα στοιχεία θα συλλέξει ο δήμος Αθηναίων και στη συνέχεια θα τα προωθήσει στη ΔΕΗ, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται από αύριο το πρωί αποκλειστικά στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο τηλέφωνο «1595».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By