Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η προσπάθεια επιστροφής της ΑΕΚ

Η Ένωση κέρδισε 2-0 τον Μανδραϊκό στην πρεμιέρα της στην Γ’ Εθνική.

Aek-fc-logo-aek-fc-19269993-1024-7682Με το δεξί και την πεποίθηση ότι ο εφιάλτης δεν θα κρατήσει πάνω από το μίνιμουμ των δύο ετών, ξεκίνησε η ΑΕΚ την προσπάθεια επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζοντας μόνο ως τυπικά φιλοξενούμενοι (το γήπεδο ήταν γεμάτο οπαδούς της) στην Φυλή, επικράτησαν 2-0 του Μανδραϊκού στην πρεμιέρα της στην Γ’ Εθνική.

Σε όλο το παιχνίδι, η Ένωση ήταν καλύτερη, κάτι που το έδειξε με το καλημέρα όταν στο 11’ προηγήθηκε με το δυνατό και μακρινό σουτ του Σταθάκη.

Μάλιστα, οι παίκτες του Τραϊνού Δέλλα θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» πιο εύκολα το παιχνίδι, αλλά Πλατέλλας, Ανάκογλου και Ντακόλ δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις ευκαιρίες που είχαν.

Ειδικά ο τελευταίος έχασε και πέναλτι στο 73’, αλλά λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 83’ ο Πλατέλλας πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μανδραϊκός: Χρόνης, Κουστουλάκης, Σιακαβάρας, Μεσίνης, Κολτσίδας (63′ Κουβίδης), Αγκόλι, Ντιλίτσης, Ζουραβλίοφ (57′ Καλογρίδης), Καϋμακούδης, Ζαχαράτος (50′ Ζαχαράτος), Σερελάς.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο (89′ Παληαρούτας), Ανάκογλου, Πόποβιτς (93′ Πεταυράκης), Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (70′ Γροντής).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By