Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξεκινούν περιοδείες τα στελέχη της Νέας Μέρας

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στο κόμμα του Χρήστου Ζώη από τα πρώτα μηνύματα της κοινωνίας

New Political Party "New Day" / Νέο πολιτικό κόμμα «Νέα ΜΕΡΑ»Αισιόδοξοι δηλώνουν οι επιτελείς του νεότευκτου κόμματος Νέα ΜΕΡΑ για την πορεία τους εφεξής.

Δημοσκοπικά μπορεί να μην έχει προλάβει να καταγραφεί ακόμη, αλλά όπως έλεγαν συνεργάτες του Χρήστου Ζώη, παρατηρείται κινητικότητα στα γραφεία του κόμματος μετά την πρώτη περιοδεία του προέδρου σε Στερεά Ελλάδα και Αχαΐα.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε» – έλεγαν οι επιτελείς του Χρήστου Ζώη – «είναι περισσότερο από ενθαρρυντικά και ήδη αισθανόμαστε την κοινωνία να ανταποκρίνεται».

Έτσι, για να μην αφήσουν το momendum να πάει χαμένο,όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Μέρας θα εξορμήσουν σε περιοδείες ανά την Ελλάδα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το ακριβές προγραμμα θα αποφασιστεί την Τετάρτη που θα συνεδριάσει το καθοδηγητικό τους όργανο.

Την ίδια ώρα, στο κόμμα, δηλώνουν ικανοποιημένοι από τους δύο κοινοβουλευτικούς άνδρες του κόμματος, κ.κ. Γιάννη Κουράκο και Νίκο Σταυρογιάννη. Όπως έλεγαν κύκλοι του γραμματέα της Νέας ΜΕΡΑΣ Μιχάλη Γιαννάκη, οι δύο βουλευτές «έδειξαν τις δυνάμεις τους και «έβαλαν γκολ από τα αποδυτήρια» στην υπόθεση της συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank».

By