Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινούν τα δρομολόγια προς Τελ Αβίβ

H Lufthansa εξηγεί ωστόσο ότι θα χρειαστούν «κάποιες ημέρες» για την επάνοδο στους κανονικούς ρυθμούς

aeropsekasmoi

 

Ξεκινά και πάλι από το Σάββατο τα δρομολόγια προς Τελ Αβίβ η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa αίροντας το μέτρο της αναστολής των πτήσεων που βρίσκεται σε ισχύ από την Τρίτη.

«Βάσει των τελευταίων πληροφοριών που διαθέτουμε και σύμφωνα με την αξιολόγηση που κάναμε για την ασφάλεια επί του πεδίου, οι εταιρείες του ομίλου Lufthansa θα επαναλάβουν τα δρομολόγιά τους προς και από το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Τα δρομολόγια θα επαναληφθούν σταδιακά από το Σάββατο το πρωί», διευκρίνισε ο γερμανικός όμιλος σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

H Lufthansa εξηγεί ωστόσο ότι θα χρειαστούν «κάποιες ημέρες» για την επάνοδο στους κανονικούς ρυθμούς τους εξαιτίας «λειτουργικών λόγων».

Ο όμιλος ζητά από τους πελάτες των εταιρειών του —Lufthansa, Germanwings, Austrian Airlines, Swiss και Brussels Airlines— να συμβουλεύονται τους αντίστοιχους ιστοτόπους τους προκειμένου να επαληθεύουν εάν θα γίνονται οι πτήσεις τους.

Επίσης, και η γαλλική αεροπορική εταιρεία Air France ανακοίνωσε την επανάληψη των δρομολογίων της προς το Τελ Αβίβ από απόψε το βράδυ. Η πρώτη πτήση αναμένεται να απογειωθεί από το Παρίσι στις 24:00 (ώρα Ελλάδας), διευκρίνισε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

By