Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ξεσπάθωσε» στη Βουλή ο Κασιδιάρης

Άκρως προκλητική ήταν η εμφάνιση Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή που ξεπέρασε κάθε όριο, αποκαλώντας τους βουλευτές «προδότες, κλέφτες, απατεώνες και πουλημένους», ενώ μίλησε για «λαμόγια ΠΑΣΟΚτζήδες»

Kasidiaris
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής υποστήριξε πως όσο είναι ακόμη ελεύθερος, καθώς –όπως είπε- υπάρχει σχέδιο για να φυλακιστεί ο ίδιος και άλλοι βουλευτές του κόμματός του, θα έρχεται στη Βουλή για να λέει την αλήθεια.
Οι αναφορές του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Δριβελέγκα που απαντώντας σε εξίσου υψηλούς τόνους, του είπε πως εάν θεωρούν τη Βουλή παράνομη, να σηκωθούν να φύγουν. «Να σηκωθείτε να φύγετε να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός», ανέφερε και στις φωνές των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τους αποκάλεσε τραμπούκους.

«Εσύ να ντραπείς και βγάλε το χέρι από την τσέπη, ακούς τι σου λέω; Ορίστε μας, τραμπούκοι, φασίστες», ήταν η οργισμένη απάντηση του αντιπροέδρου του Σώματος.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να την δουν οι πολίτες τις νεοναζιστικές συμπεριφορές. «Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι σαν το λύκο που βάζει προβιά, έπρεπε να το είχαμε δει νωρίτερα», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: [space=»5″]

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By