Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ξύπνησε και το γύρισε η Γιουνάιτεντ [βίντεο]

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο «KC Stadium» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε χαρακτήρα ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση και επικρατώντας 3-2 της Χαλ.

[video_embed][/video_embed]

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Boxing Day στην Αγγλία με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χαλ να είναι από τις πιο εντυπωσιακές με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν 3-2 και να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο στις θέσεις της Ευρώπης.

Το ξεκίνημα για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν εφιαλτικό, καθώς βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0. Μόλις στο 4′ ο Τσέστερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα για να ανοίξει το σκορ.

Η άμυνα της Γιουνάιτεντ, παρέμεινε σε σύγχυση καθώς στο 13′ μετά από συνεχόμενα λάθη, ο Μέιλερ έκανε το σουτ για να ανεβασει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Κάπου εκεί όμως, οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν και γύρισαν το παιχνίδι.

Ο Σμόλινγκ στο 19′ με εξαιρετική κεφαλιά μείωσε σε 2-1, για να έρθει η ισοφάριση από τον Ρούνεϊ στο 26′ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ. Η ανατροπή, ολοκληρώθηκε στο 66′ όταν ο Τσέστερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2.

Στο 90′ ο Βαλέντσια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του, παρά τη σπουδαία ευκαιρία που είχε ο Τσέστερ στο 92′ για να εξιλεωθεί για το αυτογκόλ που είχε πετύχει νωρίτερα.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ (46′ Χάρπερ), Ελμοχαμάντι, Φιγκερόα (73′ Μπόιντ), Ντέιβις, Μπρους, Τσέστερ, Λίβερμορ, Μέιλερ (46′ Κόρεν), Γκρέιχαμ, Σαγκμπό, Χάντλστοουν.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (18′ Γιανουζάι), Εβρά, Κλέβερλι, Σμόλινγκ, Έβανς, Βαλέντσια, Φλέτσερ (63′ Ερνάντεζ), Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ, Γιανγκ (78′ Κάρικ).

ΠΗΓΗ: Onsports.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By