Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: Ο κ.Λοβέρδος έγινε τώρα αριστερός

Μέσω twitter απαντά στον Ανδρέα Λοβέρδο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

konstantinopoulosΣήκωσε το γάντι μέσω twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Θαύμα! Ο κ. Λοβέρδος που ήταν πιο μνημονιακός απο τους τροικανούς και έφυγε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά, έγινε τώρα αριστερός» τιτίβισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος καταλογίζει στη Χ.Τρικούπη «πολιτικό αλληθωρισμό», παραλληλίζοντας το Κίνημα με «πολιτικό εκκρεμές».

«Όταν, μετά από λίγες ημέρες καλύπτει το κείμενο των 58 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ότι το στηρίζει και τον καλύπτει και μετά κάνει συνεργασία με τη ΝΔ μακράς πνοής, τότε λειτουργεί ως πολιτικό εκκρεμές. Λειτουργεί με πολιτικό αλληθωρισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Στο κείμενό τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λένε ότι θα πάνε μαζί οι βουλευτές των δύο κομμάτων, σε κοινή πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος. Αντιλαμβάνεστε ότι κοιτάνε πολύ μακριά. Αυτό, όμως, τους αποκλείει από εκεί που κινούμαστε εμείς, το Κέντρο και την Κεντροαριστερά. Από αυτό αποκλείεται ο κ. Βενιζέλος. Δεν τον αποκλείουμε εμείς», εισπράττοντας μέσω twitter την απάντηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By