Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τις ομαδικές απολύσεις

Ο «ιστορικός συμβιβασμός» του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ φέρνει θετικά αποτελέσματα δηλώνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος

odysseasA

Ο «ιστορικός συμβιβασμός» του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ φέρνει θετικά αποτελέσματα «και αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας» σημειώνει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και προσθέτει: «Δεν έχουμε την ίδια ιδεολογία, δεν βρήκαμε κοινούς ιδεολογικούς τόπους, αλλά κοινούς τόπους. Αυτό χρειαζόταν αυτή τη στιγμή η χώρα και αυτό κάναμε. Το επόμενο χρονικό διάστημα που η χώρα δεν θα έχει αυτά τα προβλήματα, ο καθένας θα προχωρήσει με βάση τις δικές του ιδεολογικές αρχές».

Ερωτηθείς για την κατάθεση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ περί σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει: «Ύστερα από 40 ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους, κατέθεσε αυτή την ερώτηση. Εμείς βάζουμε ερωτήματα, τα οποία θα έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, σε ένα απλό θέμα. Η σύμβαση που έχει υπογραφεί για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι ακριβώς ίδια σύμβαση με τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Και στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπάρχει επιχειρηματίας και στα ναυπηγεία Ελευσίνας υπάρχει επιχειρηματίας. Στα μεν ναυπηγεία Σκαραμαγκά φέρνει Εξεταστική Επιτροπή ο ΣΥΡΙΖΑ και την έχει καταψηφίσει, στα δε ναυπηγεία Ελευσίνας έχει ψηφίσει «παρών». Ρωτάω και ρωτάει ο κάθε Έλληνας πολίτης: γιατί για την ίδια σύμβαση συμπεριφέρθηκε στον έναν επιχειρηματία έτσι και στον άλλο διαφορετικά;

Σχετικά με τα ανοικτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τις ομαδικές απολύσεις και «δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός για τους ανθρώπους που έχουν πρώτη κατοικία και δεν χρησιμοποιούν τον νόμο, δηλαδή, αυτή τη ρύθμιση, προς όφελός τους. Όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θα πρέπει να έχουν κανέναν φόβο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By