Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: Να αποσυρθεί η διάταξη των 25 ευρώ

«Η λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση πρέπει να το αντιμετωπίσει σύντομα», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

odysseas_konstantinopoulos610Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου και το θέμα το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

«Σήμερα που έχουμε μια αλλαγή και μπορούμε να δούμε με καλύτερη προοπτική αυτή την προσπάθεια που είχαμε ψηφίσει κάτω από μεγάλη πίεση, ακόμα και εκβιασμούς, Είχαν μπει κάποιες προϋποθέσεις για αυτό το θέμα. Και σε άλλες χώρες υπάρχει αυτό το μέτρο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να υπάρξει απόσυρση της διάταξης αυτής, να έχουμε ένα χρονικό διάστημα να συζητήσουμε. Μετά θα έρθει μια πρόταση, την οποία θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τα κόμματα και σε επίπεδο αρχηγών, όπως έγινε και με τον φόρο ακινήτων και βρήκαμε την καλύτερη δυνατή λύση».

«Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να λειτουργούσε το υπουργικό συμβούλιο. Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να συνεργάζονται οι κοινοβουλευτικές ομάδες. Η λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση πρέπει να το αντιμετωπίσει σύντομα», σχολίασε ακόμα, ενώ υποστήριξε ότι «έχουμε πάρα πολλά βήματα μέχρι της Ευρωεκλογές. Ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν Σαμαράς και Βενιζέλος είναι στοχευμένες κοινωνικές δράσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πολύ στην επικοινωνία», κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By