Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Είναι πολύ υποκριτικό…

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λυθεί και το θέμα της παράτασης στη μείωση του ΦΠΑ τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

konstantinopoulos«Η Κυβέρνηση έχει πάρει μία απόφαση, εμείς όλα αυτά τα νούμερα ούτε τα γνωρίζουμε ούτε υπάρχει διαπραγμάτευση πάνω σε αυτά τα νούμερα. Από κει και πέρα, εμείς θα φέρουμε μέχρι και το Σάββατο ρύθμιση στη Βουλή η οποία θα διασφαλίζει όλα αυτά τα κριτήρια που είχαμε πει τον προηγούμενο καιρό και θα αφήνει απέξω μόνο αυτούς που χρησιμοποιούν τη διάταξη προς όφελός τους» απάντησε αναφορικά με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, Παρασκευή ή Σάββατο, θα φέρουμε ρύθμιση και αυτό πρέπει να το ακούσουν οι πολίτες» επανέλαβε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ προανήγγειλε ότι «μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λυθεί και το θέμα της παράτασης στη μείωση του ΦΠΑ και δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα συνεχίσουν οι πολίτες να αγοράζουν με μειωμένο ΦΠΑ».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, «τον νόμο που επικαλέστηκε ο κ. Βούτσης για τους πλειστηριασμούς τον έφερε το ΠΑΣΟΚ το 2009 και τον είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ..,» σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφορικά με την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, «το ενδιαφέρον είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι είναι πιθανόν και συνεργάτες μελλοντικοί του κ. Βούτση και του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκαν να στηρίξουν…» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση των υποβρυχίων, «τα υποβρύχια είναι μία υπόθεση στην οποία πρέπει ο καθένας να πει την αλήθεια. Βεβαίως υπάρχουν δύο συμβάσεις, πολύ σωστά, είναι μία σύμβαση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και μία για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε όχι, ο οποίος είναι ένας ο επενδυτής, και ζητάει εξεταστική, ενώ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας ο ΣΥΡΙΖΑ – ενώ είναι ακριβώς ίδια η σύμβαση – ψήφισε παρών» περιέγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των βουλευτών, «όταν σε δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλετε τη Morgan Stanley, τη J & P Morgan και τη Citi Group και τη Black Rock (Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Σεπτέμβριος 2007), είναι πολύ υποκριτικό την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι των οικονομικών σας να έχουν μετοχές και να μην κρίνονται. Όπως είναι το ίδιο κακό να ζητάτε από τον κόσμο στις Σκουριές..» υπογράμμισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας: «Και στις Σκουριές να διαδηλώνει και από την άλλη να λέτε τώρα ότι οι υπεύθυνοί σας των οικονομικών και της ανάπτυξης δεν ήξεραν ότι η Black Rock είναι μέτοχος στην El Dorado (μέτοχος στον Ελληνικό Χρυσό στις Σκουριές)».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By