Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και θέτει σειρά ερωτημάτων για τη στάση του κόμματος σχετικά με τα ναυπηγεία

Konstantinopoulos2Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θέτοντας σειρά καίριων ερωτημάτων στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm,  σημείωσε ότι «για να χρειαστεί να μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια τροπολογία, από μόνο του δείχνει το μεγάλο πρόβλημα», και πρόσθεσε ότι «η στοχοποίηση του Ε. Βενιζέλου που κατέληξε; Να βάλουν μέσα στην επιτροπή, αφού δεν μπορούσαν να βρουν ευθύνες για τον κ. Βενιζέλο, όλους τους υπουργού».

Όπως είπε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος  είναι η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:

«Γιατί φέρνουν εξεταστική για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και δεν φέρνουν εξεταστική για τα ναυπηγεία Ελευσίνας; Γιατί φέρνουν εξεταστική για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και για τα ναυπηγεία Ελευσίνας ψηφίζουν παρών;»

«Η χώρα ενώ βρίσκεται σε μία κρίσιμη διαπραγμάτευση, κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν», είπε ακόμα.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ  αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των πλειστηριασμών λέγοντας πως «θα υπάρξει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας εκτός από ελάχιστους οι όποιοι χρησιμοποιούν τον νόμο αυτό, προς όφελος τους».  Όπως είπε: «Αυτή είναι και η συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία είμαι σίγουρος 100% ότι θα τηρηθεί μέχρι τέλους».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By