Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Οικονόμου: Πρόσω ολοταχώς για την Κεντροαριστερά

Είναι  ένα σεβαστό πρόσωπο ο Φώτης Κουβέλης μπορεί και παίξει οποιοδήποτε ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας

oikonomouBBB

Απορρίπτει το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου.Ωστόσο επαναλαμβάνει την πρόταση του για συνεργασία με την Ελιά και το Ποτάμι με στόχο τη δημιουργία ενός συνασπισμού της Κεντροαριστεράς.   «Ήταν λάθος η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και κυρίως ο τρόπος που αποχώρησε. Πήραμε μια μεγάλη ευθύνη να στηρίξουμε την κυβέρνηση και έπρεπε να παραμείνει σ’ αυτή, ωστόσο επέλεξε η ΔΗΜΑΡ την αποχώρηση» σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1. Για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι είναι « ένα σεβαστό πρόσωπο ο Φώτης Κουβέλης μπορεί και παίξει οποιοδήποτε ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σε ότι αφορά τα σενάρια διαδοχής  ο Βασίλης Οικονόμου επισήμανε ότι δεν είναι βασική προτεραιότητα τώρα το ποιος θα είναι επικεφαλής στη ΔΗΜΑΡ, αλλά αν το κόμμα θα έχει την διάθεση να συνεχίσει.

By