Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οικονόμου: Σε λίγο ο Κουβέλης δεν θα έχει ΚΟ για να συγκαλέσει

«Οι επιστολές Κουβέλη είναι τεχνάσματα»

kouvelis_oikonomou576

Την πεποίθηση ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να φυλορροεί, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το κόμμα. Λίαν συντόμως ο κ. Κουβέλης δεν θα μπορεί να συγκροτεί Κοινοβουλευτική Ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και άσκησε σκληρή κριτική εμμέσως αλλά σαφώς στο Πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επεσήμανε πως «εδώ και δύο χρόνια η ΔΗΜΑΡ δεν είχε ιδεολογικό στίγμα και προσανατολισμό και τώρα που το βρήκε δεν είναι αποδεκτός από τον κόσμο» και πρόσθεσε πως «έχασε την ευκαιρία να γίνει σημείο αναφοράς για τον κεντροαριστερό χώρο».

Σχολιάζοντας τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού ανέφερε πως «δεν ταιριάζανε τα χνώτα τους» ενώ ερωτηθείς για τις επιστολές που έστειλε προ ημερών ο κ. Κουβέλης σε κόμματα του κεντροαριστερού χώρου τόνισε χαρακτηριστικά «Είναι κλασικά τεχνάσματα για να δικαιώσουμε μία πορεία εκ των υστέρων».

Παράλληλα ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε ότι αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία του, πολιτική εκδήλωση με θέμα το ελληνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρωην υφυπουργός της ΝΔ Πέτρος Δούκας, το στέλεχος της ΕΛΙΑΣ Παντελής Καψής, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης. Όπως ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής, στόχος της εκδήλωσης είναι να διατυπωθούν απόψεις γύρω από τη συζήτηση για το ποια κεντροαριστερά θέλουμε και αν υπάρχουν οι λόγοι για τη συνένωση κεντροαριστερών δυνάμεων, που θα παλέψουν για μια ευρεία κυβενρητική συμμαχία.

By