Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι άγριες διαθέσεις των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής [Βίντεο]

Ο Κασιδιάρης χτύπησε έναν κάμεραμαν και ένα φωτογράφο | Απειλές από Παναγιώταρο – Μίχο

Τελευταία ενημέρωση 20:15

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να απολογηθεί. Λόγω της μεταγωγής του κλειστή παραμένει η κάθοδος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτές και εισαγγελέας θα συσκεφθούν προκειμένου να αποφασίσουν για την προφυλάκισή του. Την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο αδελφός του, Τάκης Μιχαλόλιακο.

Νωρίτερα, το βίαιο χαρακτήρα του δείχνει για άλλη μια φορά δημοσίως, ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ελευθέρωσής του με περιοριστικούς όρους.

Οπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, ο υπόδικος βουλευτής ενώ αποχωρεί από την Ευελπίδων, αφού πρώτα απειλεί ότι «θα τα σπάσει όλα», επιτίθεται αρχικά σε έναν οπερατέρ ξένου ειδησεογραφικού δικτύου και αμέσως μετά κλωτσάει πισώπλατα ένα φωτογράφο που βρέθηκε στο διάβα του.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, φώναζε προς την πλευρά των δημοσιογράφων «να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό.. ξεφτίλες… καταραμένα ανθρωπάκια».

Ακούστηκαν επίσης σε βάρος των εκπροσώπων των ΜΜΕ φράσεις όπως «δουλάκια είσαστε και ανθρωπάκια», «ο Λαγός θα δικαιωθεί σίγουρα», «όποιος ζυγώσει κοντά μας την έχει φάει στα μάτια». Ακούστηκαν ειρωνικές φράσεις κατά του δημοσιογράφου του Μέγκα, Ι. Πρετεντέρη: «Του αρέσανε οι χειροπέδες ε; Να φοράει τις γούνινες τώρα».

Βολές από την ομάδα των βουλευτών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής εκτοξεύτηκαν και σε βάρος των πολιτικών: «Θα τα κατεβάσουν κι άλλο τα παντελόνια όταν έρθει η ώρα, να χαίρεστε τα γιουσουφάκια σας».

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια, κατέβηκαν πεζή την οδό Ευελπίδων και στη διασταύρωση με τη Μουστοξύδη σταμάτησαν ταξί και έφυγαν.

ΠΟΕΣΥ: Οι σφαίρες των νεοναζιστών δεν τρομάζουν τον Τύπο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει με φρίκη και αποτροπιασμό το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων.

Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο.

Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By