Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι ΑΝΕΛ διέγραψαν τον Γιώργο Νταβρή

Εκτός κόμματος ο βουλευτής Αχαΐας

anel

Τη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή από τους ΑΝΕΛ αποφάσισε η Κ.Ο. του κόμματος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού. Ο κ. Νταβρής δεν ήταν παρών στη σύσκεψη, ενώ ο πρόεδρος, Πάνος Καμμένος, άφησε ανοιχτό «παράθυρο» επιστροφής του στο κόμμα, λέγοντας «ο κ. Νταβρής θα φύγει, μέχρι να επιστρέψει σπίτι του. Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί, με μία μόνο απώλεια», ήταν το μήνυμα του κ. Καμμένου.

Κατά τη συνεδρίαση, ο Κώστας Γιοβανόπουλος και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έθεσαν τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις της γραμματειακής ομάδας της Βουλής (όχι από το αξίωμα του βουλευτή), ο οποίες δεν έγιναν  δεκτές.

Από τη συνεδρίαση απουσίασαν δικαιολογημένα η βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο επίσης βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.

Θυμίζουμε ότι το σκηνικό έντασης στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ εντάθηκε το Σάββατο, όταν και ομάδα βουλευτών δε βρέθηκαν στη σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος. Την Κυριακή, ο βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο την άμεση διαγραφή Γιοβανόπουλου και Χρυσοβελώνης, ενώ ο Νότης Μαριάς, τόνισε πως είναι ανάγκη να υπάρξει έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By