Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι γαλάζιοι βουλευτές στο Στουρνάρα για τα αγροτεμάχια

Οι γαλάζιοι «αντάρτες» στο Στουρνάρα για τα αγροτεμάχια – Νέα συνάντηση το βράδυ

agrotiki_gh800

Μασάζ στους διαφωνούντες με τον ενιαίο φόρο ακινήτων βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κάνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Περισσότεροι από δέκα βουλευτές της ΝΔ, εκ των 22 που χθες κατέθεσαν ερώτηση προς τον κ.Στουρναρα για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και προέρχονται από την περιφέρεια, προσήλθαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών και συναντήθηκαν με τον υπουργό.

Η συνάντησή τους κράτησε περίπου 40 λεπτά και με παρέμβαση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Θανάση Μπούρα συμφωνήθηκε να γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των βουλευτών της Ν.Δ, απόψε στις 20:30, πάλι στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε ότι στόχος είναι ο κ.Στουρνάρας και το επιτελείο του να κατανοήσουν το άδικο των ρυθμίσεων, για να γίνει δίκαιο το φορολογικό νομοσχέδιο.

Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι «σωστά εξαιρεί μια σειρά από φορολογήσεις σε αγροτικά κτίσματα τα οποία επιδοτούνται από το κράτος», αλλα επισήμανε ότι η φορολόγηση με συντελεστή χρήσης επιβαρύνει τα αγροτεμάχια χωρίς λόγο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By