Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης κάνουν έξωση στη μεγάλη τους κόρη

Οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης, Αντώνης Μπλάχας και Χρυσάνθη αποφάσισαν να διώξουν από το σπίτι τους στη Ν. Μάκρη, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, τη μεγαλύτερη κόρη τους Μαρία Ελένη

faih-660«Θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας, γιατί όσο μένει, μόνο δεινά προσθέτει στην οικογένεια με την προκλητική, ωμή και πέραν τον ηθικών και κοινωνικών κανόνων συμπεριφορά της, που φορτίζει περισσότερο μία έκρυθμη κατάσταση, με συνεχείς εντάσεις και απρόβλεπτη συνέχεια. Είναι αυτό, αλλά και μία σειρά γεγονότα που προηγήθηκαν, ο ρόλος της στην οικογενειακή μας τραγωδία, αλλά και η εξοργιστική στάση της στη διάρκεια του πένθους μας, για την αδικοχαμένη κόρη μας και αδερφή της, που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» ο πατέρας της, Αντώνης Μπλάχας.

Στη Νέα Μάκρη η οικογένεια Μπλάχα έχει δύο σπίτια στο ίδιο οικόπεδο: Στο ένα έμεναν οι γονείς μαζί με τη Φαίη και στο άλλο 102 τμ έμενε από το 2011 η Μαρία Ελένη με τον τότε σύζυγό της, Σταύρο. Ο πατέρας παραχώρησε το σπίτι στο ζευγάρι προσωρινά, θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια που εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι θα γινόταν, να λυθούν τα προβλήματα του γάμου της. Οταν χώρισε η Μαρία Ελένη έμενε στο σπίτι μόνη της με δύο σκυλιά, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε στους γονείς της ένα άγνωστο άτομο, που μένει πλέον μαζί της.

Προτίμησε τα καλλιστεία

Ενα από τα πολλά γεγονότα που έχουν εξοργίσει τον πατέρα είναι ότι στο πρώτο μνημόσυνο για τη Φαίη, η μεγάλη αδερφή προτίμησε να λείπει, πηγαίνοντας με τον σκύλο της στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν σε καλλιστεία. Ο καπετάν Αντώνης είχε πληροφορεί από την ίδια τη Φαίη το γεγονός ότι ο Β. Στεφανάκης διατηρούσε παράλληλη σχέση και με την αδερφή της και έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να απαγκιστρώσει τη μικρή κόρη του από τον χρυσαυγίτη «νταή», ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, είχε εμπλοκή στην αιματηρή επίθεση που έγινε συνοδεία πίτμπουλ στο περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή πριν από τις εκλογές του Ιουνίου το 2012.

By