Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι ελεγκτές της τρόικας «μαλώνουν» για τον Τσίπρα

Ο ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών, Λίεμ Χοάνγκ-Νγκοκ του ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση και πολιτικές προτάσεις εγγράφως

karasAAA

«Δεν αναιρώ όσα είπα για τον κ. Τσίπρα», δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας, σε συνέντευξή του στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά και την συνάντηση που είχε η επιτροπή με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Χθες, στην επίσκεψή του στην ελληνική Βουλή, ο κ. Κάρας είπε ότι κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Στρασβούργο, δεν άκουσε τίποτα ούτε από στόχους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ούτε ως προτάσεις για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Ωστόσο, νωρίτερα, ο ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών, Λίεμ Χοάνγκ-Νγκοκ και συνεισηγητής της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ.) για το ρόλο της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου, σε γραπτή ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας μας παρουσίασε λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση και πολιτικές προτάσεις εγγράφως.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By