Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι ερωτικές φωλιές του Ολάντ αποκαλύπτονται

Με νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό Closer, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια

holland_house624

Η σχέση του Γάλλου προέδρου με τη 41χρονη ηθοποιό ξεκίνησε το 2011, σύμφωνα με το περιοδικό, που αποκαλύπτει πως υπάρχει και δεύτερο διαμέρισμα όπου ο Ολάντ και η Γκαγιέ ζούσαν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο γάλλος πρόεδρος συναντούσε την Γκαγέ σε ακόμη ένα διαμέρισμα στο δυτικό Παρίσι, πέραν αυτού που είχαν κοντά στο προεδρικό Μέγαρο, ενώ το ζευγάρι φέρεται να ξέκλεβε χρόνο για να περνά Σαββατοκύριακα στη νότια Γαλλία.

Επίσης λύνεται το μυστήριο των μοναχικών διακοπών της Βαλερί Τιερβελέρ στην Ελλάδα, καθώς ο Ολάντ φέρεται να βρήκε μία δικαιολογία για να μην την ακολουθήσει προκειμένου να κάνει διακοπές με την ερωμένη του.

Επιπλέον, στο φως ήρθε φωτογραφία με τον Ολάντ να περιστοιχίζεται από τις «γυναίκες του» κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των γάλλων Σοσιαλιστών, όπου πήρε το χρίσμα του υποψήφιου για την προεδρία της χώρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By