Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι νέες υποψήφιες με τον Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας

Η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ζαπάντη και η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά,  ανήκουν στον στενό πυρήνα συνεργατών του υποψήφιου δημάρχου

1Δύο νεαρές υπάρξεις, «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του ακροδεξιού ψηφοδελτίου «Εθνική Αυγή για την Αθήνα» με επικεφαλής τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν,  για την κοινωνική λειτουργό Μαρία Ζαπάντη και την οικονομολόγο Αγγελική Γεννατά, οι οποίες ανήκουν στον στενό πυρήνα συνεργατών του Ηλία Κασιδιάρη, που καθορίζει και την προεκλογική του καμπάνια για τον δήμο Αθηναίων.

Η Μαρία Ζαμπάντη, είναι οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής και υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πρόσωπο γνωστό, από τα περιβόητα συσσίτια και τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, πάντα μόνο σε Έλληνες, των οποίων είναι υπεύθυνη μαζί με τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο. Η ίδια εμφανίστηκε και στις live εκπομπές της webtv της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη.

Η Αγγελική Γεννατά, είναι ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής και πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό Γ.Γ Νίκου Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι μετακλητή υπάλληλος στη βουλή και ασχολείται με τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής. Το όνομά της περιλαμβάνεται στο πόρισμα των ανακριτριών για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, (19/2/2014).

Την Κυριακή το απόγευμα, στη διάρκεια παρουσίασης τους συνδυασμού «Εθνική Αυγή για την Αθήνα» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, πριν από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη, τον λόγο πήραν οι δύο κυρίες.

Η Μαρία Ζαμπάντη, τόνισε πως «νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι με όρεξη για δουλειά στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» για να γίνει η πόλη ξανά πρωτεύουσα των Ελλήνων», ενώ από την πλευρά της η Αγγελική Γεννατά ανέλυσε τις «κινήσεις που θα κάνει η «Ελληνική Αυγή», ώστε να επέλθει κάθαρση στον δήμο Αθηναίων».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος  Ηλίας Κασιδιάρης, ανέγνωσε αρχικά το μήνυμα του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος του, αφού πρώτα εξαπέλυσε βολές κατά των ΜΜΕ, επισημαίνοντας πως «η ενότητα του κόμματος είναι συμπαγής» ως απάντηση προφανώς στις πληροφορίες για κλίμα διάλυσης στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, μετά τις αποχωρήσεις των βουλευτών Αλεξόπουλου και Μπούκουρα.

By