Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι ξένοι γράφουν για το Ποτάμι

Όπως κάθε νέα προσπάθεια στην πολυτάραχη πολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας των τελευταίων ετών,έτσι, και το Ποτάμι συγκεντρώνει στα πρώτα του βήματα το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου 

topotamiB

Στάση αναμονής και θετικά σχόλια συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη από τα ρεπορτάζ διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η αντιμετώπιση είναι αντίστοιχη με αυτήν που έχει κάθε νέα προσπάθεια στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, μιας και το ενδιαφέρον για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις είναι αυξημένο στην Ελλάδα της κρίσης που έχει γίνει επίκεντρο της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πραγματικότητας στα χρόνια του μνημονίου. «Και τώρα είναι η σειρά του Έλληνα Grillo?» αναρωτιέται η ιταλική έκδοση της  Huffington Post σε κείμενο που υπογράφει ο Έλληνας δημοσιογράφος Θόδωρος Ανδρεάδης – Συγγελάκης.

«Νέο κόμμα επιτίθεται στους μεγάλους» γράφει στην ηλεκτρονική της σελίδα η γερμανική Handelsblatt. «Το Ποτάμι του δημοσιογράφου» είναι ο τίτλος που χρησιμοποιεί η ιταλική ιστοσελίδα  italintmedia.globalist, ενώ η ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού γερμανικού περιοδικού  Focus κάνει λόγο για «νεοσύστατο κόμμα που λάμπει στις δημοσκοπήσεις».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για το Ποτάμι