Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί σταρ των ΗΠΑ

Δεν είναι αναγκαστικά νέοι και ωραίοι, αλλά σίγουρα είναι οι αγαπημένοι της Αμερικής και με παχυλούς μισθούς two_and_man650

Το Χόλιγουντ δεν είναι μόνο κινηματογράφος, αλλά και η αμερικανική τηλεόραση, που με δεκάδες τηλεοπτικές σειρές κρατάει εκατομμύρια τηλεθεατές καθηλωμένους μπροστά στη μικρή οθόνη.
Οι πρωταγωνιστές των πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών είναι περιζήτητοι όπως αρμόζει στους μεγάλους σταρ της βιομηχανίας του θεάματος, ενώ αντίστοιχα παχυλοί είναι και οι μισθοί τους.
Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς σταρ για την τηλεοπτική σαιζόν 2012-2013.

1. Άστον Κούτσερ
Ο διάδοχος του Τσάρλι Σιν στη σειρά «Two and a Half Men» ανταμείφθηκε με το ταπεινό ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ

kutcher635

2. Τζον Κράιερ
Ο συμπρωταγωνιστής του Κούτσερ είναι και συμπρωταγωνιστής στη λίστα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση με 15,5 εκατομμύρια ευρώ.

jon_cryer668

3. Ρέι Ρομάνο
Στην Ευρώπη είναι σχετικά άγνωστος, στις ΗΠΑ όμως είναι ένας μεγάλος σταρ. Ο Ρέι Ρομάνο που πρωταγωνιστούσε επί 9 χρόνια στο Everybody Loves Raymond και πέρυσι έβγαλε σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ

ray-romano613

4. Νιλ Πάτρικ Χάρις
Την επόμενη θέση καταλαμβάνει ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης επιτυχίας του CBS «How I met Your Mother». Ο Χάρις ξεκίνησε την καριέρα του ως ανήλικος γιατρός φαινόμενο στο Doogie Howser και τα τελευταία χρόνια απέκτησε φανατικούς οπαδούς ως ο γυναικάς Μπάρνι Στίντσον. Παράλληλα, είναι ο αγαπημένος παρουσιαστής για όλες τις τελετές βράβευσης στα Emmy και τα Tony. Ο πολυάσχολος ηθοποιός αποζημιώθηκε με το παραπάνω λαμβάνοντας 11 εκατομμύρια ευρώ.

neil-patrick-harris620

5. Μαρκ Χάρμον
Ο γόης της δεκαετίας του ’80 δίνει πιστό ραντεβού με τους τηλεθεατές στις ΗΠΑ και σε δεκάδες χώρες, αλλά και κάθε βράδυ στο STAR με την ιδιότητα του αρχηγού της ειδικής μονάδας NCIS. Για τη θέση του αυτή πληρώθηκε σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ.

mark_harmon800

6. Πάτρικ Ντέμπσεϊ
Είναι ο McDreamy, ο «γιατρός όνειρο» και καρδιοκατακτητής του Grey’s Anatomy μπήκε στη δεκάδα του Forbes με 10 εκατομμύρια ευρώ.

greys-anatomy630

7. Τιμ Άλλεν
Έγινε γνωστός ως «τηλεοπτικός μαστροχαλαστής» και κινηματογραφικός Άη Βασίλης, αλλά αυτή την περίοδο κερδίζει το ψωμί ως διευθυντής μάρκετινγκ μίας εταιρείας αθλητικών ειδών στο Last Man Standing. Η επιταγή μισθοδοσίας του έφτασε τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

tim_allen746

8. Άνγκους Τ. Τζόουνς
Μπορεί να είναι το «μισό» της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Two and a Half Men» και μόλις 20 χρονών, αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους δύο άλλους συμπρωταγωνιστές του καθώς στο λογαριασμό του μπήκαν σχεδόν 8 εκατομμύρια ευρώ. Αν μη τι άλλο είναι ένα επιτυχημένο τρίδυμο εκατομμυριούχων.

angus_jones600

9. Μάικλ Σ. Χαλλ
Έγινε διάσημος ως serial killer που σκότωνε άλλους serial killer στο «Dexter» και για το ρόλο του αυτό πληρώθηκε με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

dexter625

10. Τσάρλι Σιν
Τη δεκάδα του Forbes κλείνει ένα ακόμη μέλος, έστω και πρώην, του «Two and Half Men» απ” όπου απολύθηκε κακήν κακώς. Ο Τσάρλι Σιν έκανες όμως τη μεγάλη τηλεοπτική στροφή με το «Anger Management» και επιβεβαιώνοντας πόσο περιζήτητος είναι δέχθηκε να πάρει 7,5 εκατομμύρια ευρώ και μία θέση ψηλά στη λίστα.

Charlie-Sheen660

By