Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι συγκρούσεις Σέρβων με Τούρκους χούλιγκαν είχαν και νεκρό!

Οι συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα με εκείνους της Γαλατασαράι και την τουρκική αστυνομία είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός Σέρβου που μαχαιρώθηκε στην καρδιά!

pegasus_LARGE_t_1041_106420024Όλα άρχισαν όταν περίπου 400 Σέρβοι που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο δίχως εισιτήριο αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Εκεί συναντήθηκαν με τους οπαδούς της Γαλατά και άρχισαν οι συγκρούσεις με τους Σέρβους να μιλούν για εθνικές προκλήσεις από τους Τούρκους. Συγκεκριμένα πως φώναζαν «Κόσοβο, Κόσοβο» ενώ στο γήπεδο υπήρχε και αλβανική σημαία.

Έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία με τους χούλιγκανς, εκατέρωθεν, να προκαλούν πολλά προβλήματα και ζημιές γύρω από το γήπεδο.

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Οπαδός του Ερυθρού Αστέρα (25 ετών) σκοτώθηκε στην Κωνσταντινούπολη μετά από τραύματα από μαχαιριές. Ο άτυχος νεαρός ταξίδεψε στην Τουρκία για το παιχνίδι των “ερυθρόλευκων” με τη Γαλατασαράι, αλλά μετά από επίθεση με μαχαίρι των Τούρκων χούλιγκανς έχασε τη ζωή του. Ο Ερυθρός Αστέρας εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους του θύματος».

 

By