Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι Candy&Cadny στο Hyde Park

Άλλος ένας λόγος να είμαστε περήφανοι για τις ελληνικές ρίζες των αδερφών Christian και Nick Candy.

OHP_4_Bedroom_Formal_ReceptionΤο ακτύπητο δίδυμο Candy & Candy σε συνεργασία με μία λίστα από τους καλύτερους αρχιτέκτονες, ξενοδόχους και κατασκευαστές, ανέλαβαν την διαμόρφωση του κτιρίου One Hyde Park, όπου στεγάζονται υπερπολυτελείς κατοικίες για τους πιο εύπορους πελάτες του και βρίσκεται ομολογούμενος στο καλύτερο spot  της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Πρωτοπόροι στο custom-made σχεδιασμό, η ομάδα των Candy&Candy που απαρτίζεται από εξειδικευμένους διακοσμητές, αρχιτέκτονες,, κατασκευαστές και τεχνίτες, είναι υπερήφανοι που δεν φέρουν κάποιο συγκεκριμένο «House Style». Αντί αυτού αφήνουν το κάθε project που αναλαμβάνουν να ξεδιπλώνεται στα χέρια τους  και να διαμορφώνεται ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες και απαιτήσεις, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το τεράστιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο portfolio τους περιλαμβάνει τα πάντα, από την διαμόρφωση κατοικιών σε όλο τον κόσμο, μέχρι τον σχεδιασμό πολυτελών οχημάτων και εμπορικών καταστημάτων.

Όσο αφορά την επιτυχία τους στο project «One Hyde Park» το site «Lux worldwide» τους εξυμνεί γράφοντας : «Αυτό το τεράστιο έργο ξεκίνησε με την ιδέα του να είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ακίνητο  στο Λονδίνο, με υψηλά επίπεδα ποιότητας και παροχών, για να μην αναφερθούμε στο design του που έπρεπε να  είναι πραγματικά αξεπέραστο. Ο στόχος επετεύχθη. Το One Hyde Park είναι αναμφισβήτητα το πιο εκπληκτικό οικιστικό ακίνητο στη πρωτεύουσα, ενώ την θέση κλειδί  για την επιτυχία του  έργου, και το βασικό στοιχείο που ένωσε τα τόσο διαφορετικά του τμήματα, δημιουργώντας αυτό κομψό και extravagance αποτέλεσμα, κατέχουν οι Candy & Candy

[custom_gallery id=»24477″]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By