Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του Μαζιώτη

Στο σπίτι βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία «ξεσκονίζουν» οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία και επαφές που θα τους βοηθήσουν στην έρευνα

antitromokratiki 2

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι. Η Αντιτρομοκρατική μάζεψε από το σπίτι όσα στοιχεία μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα, ενώ συνέλλεξε και γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με το STAR, βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα στο σπίτι τους τα οποία «ξεσκονίζουν» οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία και επαφές που θα τους βοηθήσουν στην έρευνα.

Μάλιστα η Καθημερινή δημοσίευσε φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Μαζιώτη και της Ρούπα.

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου, στην οδό Υψηλάντου 27, σύμφωνα με το Έθνος είχε ενοικιαστεί το φθινόπωρο του 2012 με πλαστά στοιχεία και έναντι 600 ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα μεταξύ άλλων και μία φωτογραφία του παιδιού τους, που σήμερα είναι 4,5 ετών, ενώ το δωμάτιό του θύμιζε παιδική χαρά.

diamerisma mazioti

Στο μεταξύ, σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι διωκτικές αρχές για την ανακάλυψη της γιάφκας του Νίκου Μαζιώτη και τον εντοπισμό της συντρόφου του Πόλας Ρούπα και των συνεργών του.

Η Αντιτρομοκρατική αναζητώντας ζωτικές πληροφορίες έδωσε χθες στη δημοσιότητα φωτογραφίες του τρομοκράτη τόσο από τη συμπλοκή στο Μοναστηράκι, όσο και από ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα που έκανε μαζί με τον 35χρονο συνεργό του Γιώργο Πετρακάκο, ο οποίος συνεχίζει να καταζητείται. 

Χθες το απόγευμα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο τραυματίας τρομοκράτης μεταφέρθηκε από τον «Ευαγγελισμό» σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού, με ενδιάμεσο σταθμό στο Εφετείο, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα που αφορά στην καταδίκη του για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε 25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση καθώς και στην καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών που του επιβλήθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων, ενώ αμέσως μετά, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

By