Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να παραμένουν σε επιφυλακή σε Κερατσίνι, Κορυδαλλό και Νίκαια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

poreia-gia-ton-paulo-fussa

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Πλατεία Μέμου, στον Κορυδαλλό, η αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Στο σημείο παραμένουν ακόμα άτομα διασκορπισμένα σε ομάδες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ένταση.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση όταν ομάδα αναρχικών έσπασαν βιτρίνες και έβαλαν φωτιά σε κάδους, ενώ σημειώθηκαν και επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σαλαμίνος. Επιπλέον, άγνωστοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα οδοφράγματα σπάζοντας τα τζάμια του οχήματος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να παραμένουν σε επιφυλακή σε Κερατσίνι, Κορυδαλλό και Νίκαια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Μικρής έκτασης επεισόδια συνεχίζονται στα στενά της Αμφιάλης τα επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες αναρχικών και αστυνομικών, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 50 προσαγωγές

By