Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός για Κάκο: «Να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»

Πώς σχολίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός τη διαιτησία του Κάκου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

1H ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολίαστη την προκλητική διαιτησία του Κάκου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ευθέως πως είναι «ανίκανος και εμπαθής με την ομάδα» και καλώντας τον να αφήσει το ποδόσφαιρο!

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν χαρακτηριστικά πως ο Κάκος και οι βοηθοί του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και αποκαλύπτουν πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να βρίζει και παίκτες του Θρύλου:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν είναι το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όρια της δε θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Για όλα αυτά, αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη θέση των Πειραιωτών.

By