Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: για τη νίκη με τη δύναμη του λαού του

Ενωμένοι σαν γροθιά όλοι, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και αποφασισμένοι να υποτάξουν απόψε (21.45, ΝΕΡΙΤ) τη «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου στο «κάστρο» τους, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ԓLЉύӠˉÊ / ϓ֐ - T˅ԉʏ ́đɔǓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - ATLETICO MADRID«Σεβόμαστε πολύ τη Γιουβέντους, όπως κάθε αντίπαλο. Βλέπουμε πως ο κόσμος μιλάει καλά για το ποδόσφαιρο και την έδρα μας, άρα μιλάει καλά για τον Ολυμπιακό. Μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο… Μακάρι να κερδίσουμε με 1-0, έστω και αν χρειαστεί να βάλει γκολ από κόρνερ ο… Αλκόρτα» είπε ο Μίτσελ και δείχνει να το πιστεύει ακράδαντα.

Ο Ισπανός θα προσπαθήσει να μεταφέρει το δικό του πάθος στους παίκτες του και, με τη στήριξη του κόσμου τους, να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγάλος. Κάτι που τόνισε ο Μίτσελ σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA: «Πρέπει να παρουσιαστούμε στο υψηλότερο επίπεδο από τεχνικής, τακτικής, φυσικής αλλά και πνευματικής πλευράς. Πάνω από όλα όμως στη συγκέντρωσή μας».

Σε ό,τι αφορά τα «κλειδιά» για να τα καταφέρει η ομάδα του: «Η συγκέντρωση και η ετοιμότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, γιατί σε αυτή τη διοργάνωση τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά! Πρέπει να συνδυάσουμε τη δύναμη του κόσμου, αλλά και την τακτική μας για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Οι οπαδοί μας έχουν θάρρος και δύναμη και πάντα μας στηρίζουν. Γνωρίζουν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, επισημαίνεται πως η ομάδα του Πειραιά «μετράει» 11 νίκες και 4 ήττες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 41χρονος Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς.

Στο άλλο ματς του 1ου Ομίλου, για την 3η αγωνιστική, θα παίξουν Ατλέτικο-Μάλμε.

Συνοπτικά:

Η δεύτερη «πράξη» της 3ης αγωνιστικής διεξάγεται απόψε, με σημαντικότερη τη συνάντηση… 15 Κυπέλλων Πρωταθλητριών στο «Ανφιλντ».

Η πεντάκις τροπαιούχος Λίβερπουλ (3β.) υποδέχεται (21.45) την δεκάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης (6β.) για τον 2ο όμιλο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν χωρίς τους Μπέιλ, Ράμος. Στο ίδιο γκρουπ, η δίχως βαθμό Λουντογκόρετς περιμένει στη Βουλγαρία τη Βασιλεία (3β.).

Τα υπόλοιπα ματς (21.45): Λεβερκούζεν-Ζενίτ, Μονακό-Μπενφίκα (3ος όμιλος) και Αντερλεχτ-Αρσεναλ, Γαλατασαράι-Ντόρτμουντ (4ος).

By