Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: η αισιοδοξία του προέδρου…

Αισιόδοξος και σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να καταφέρει να προκριθεί στους «16» του Champions League, από τον Α’ όμιλο στον οποίο θα αντιμετωπίσει Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε πως η ομάδα του έχει ταλέντο, πάθος και θέληση για πρόκριση, την οποία και θα διεκδικήσει. Όσο για τις μεταγραφές, δεν θέλησε να πει ευθέως ποιες θα είναι οι κινήσεις των Πειραιωτών, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως θα γίνουν δυο ακόμα προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

04304e70afc5103b67cff3fc58bffb40_L«Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση με πάρα πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με μεγάλο ταλέντο και πάθος,. Το είδαμε στην προετοιμασία που παίξαμε με πολύ δυνατές ομάδες. Αν η ομάδα παίξει, βγάλει το ταλέντο της και δείξει το πάθος της που χρειάζεται αυτή η διοργάνωση, θα πάμε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι πως με το ταλέντο μας, τον κόσμο μας, την ομάδα και τον προπονητή μας, θα μπορέσουμε να προκριθούμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχει γίνει ένας σχεδιασμός, είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κύριο Μίτσελ και όλο το επιτελείο. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. υπάρχουν νέα παιδιά που ο κ. Μίτσελ έχει δείξει πως μπορεί να τους βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν φτάνει μόνο η αισιοδοξία, χρειάζεται ταλέντο, πάθος και δύναμη και τα έχουμε όλα αυτά. Μας αρέσουν τα δύσκολα και πάμε για το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πάει καλά με δυνατούς αντιπάλους, είπε: «Η ομάδα μας δεν φοβάται. Έχουμε δείξει πως όσο δυνατοί και να είναι οι αντίπαλοί μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το δείξαμε και πέρσι με τη Μάντσεστερ, όπου αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες».

Ενώ για το αν θέλει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι, απάντησε: «Ας περάσουμε στους «16» και θα δούμε. Step by step».

Τέλος, για το γεγονός ότι πέρσι στην κλήρωση μίλησε για δυο μεταγραφές κι αυτές έγιναν, είπε λακωνικά: «Όλοι λένε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται».

By