Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι-ΠΑΟΚ τα δυο μεγάλα φιλικά…

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν σημαντικούς αγώνες σε λίγη ώρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία, με τη Νάπολι…

1131846Είναι το τρίτο φιλικό για τον Ολυμπιακό στο International Champions Cup. Αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μίτσελ συνεχίζει, σε έναν ακόμα αγώνα, τις δοκιμές σε πρόσωπα και θέσεις παικτών. Κι αυτό που έχει ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που επέλεξε για την ενδεκάδα, είναι η διάταξη της ομάδας του: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί, Μανωλάς, Σιόβας, Μαζουακού στην άμυνα, στα χαφ οι Μανιάτης, Σάμαρης, Κασάμι, Ντομίνγκεζ και μπροστά οι Σαβιόλα και Διαμαντάκος. Σέντρα στις 10.10 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports1.

thumbnail (1)Για τον ΠΑΟΚ, ο αγώνας με τη Νάπολι είναι μια καλή δοκιμασία, ενώ φέρνει αναμνήσεις, για τους παλαιότερους, από τα παιχνίδια των δύο ομάδων για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το 1988. Τότε που η Νάπολι του Μαραντόνα, του Αλεμάο και του Καρέκα είχε επικρατήσει με 1-0 του δικέφαλου στο Σαν Πάολο, ενώ είχε αποσπάσει την ισοπαλία στην  καυτή Τούμπα με 1-1 (Καρέκα και Σκαρτάδος οι σκόρερς). Τότε ήταν, 6 Οκτωβρίου του ’88, που ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωνε: «δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά τέτοια ατμόσφαιρα…». Σέντρα του μεγάλου φιλικού στις 10, με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕsports1.

By