Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ομαλά διεξήχθησαν οι εκλογές

Μικροκαθυστερήσεις παρατηρήθηκαν σε ορισμένα εκλογικά τμήματα στους νομούς Ξάνθης, Ηλείας, Αχαΐας (συγκεκριμένα στην Πάτρα) εξαιτίας μη προσέλευσης μελών εφορευτικών επιτροπών, τα οποία αντικαταστάθηκαν

ekloges2014_3

Ομαλά διεξήχθη η σημερινή εκλογική διαδικασία για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μικροκαθυστερήσεις παρατηρήθηκαν σε ορισμένα εκλογικά τμήματα στους νομούς Ξάνθης, Ηλείας, Αχαΐας (συγκεκριμένα στην Πάτρα) εξαιτίας μη προσέλευσης μελών εφορευτικών επιτροπών, τα οποία αντικαταστάθηκαν. Στην Έδεσσα, σε εκλογικό τμήμα, δεν προσήλθε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οπότε η αστυνομία πήγε στα σπίτια των αναπληρωματικών μελών, τα οποία και μετέφερε, για να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. Σε Χανιά και Ηράκλειο δεν προσήλθαν ορισμένοι εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Στη Θεσσαλονίκη, το εκλογικό κατάστημα επί της Κριεζώτου δεν λειτούργησε λόγω οικοδομικών εργασιών στο σχολικό συγκρότημα και οι εκλογείς μεταφέρθηκαν στο κτίριο «Κάλλας». Πρόβλημα καταγράφηκε και σε εκλογικό κατάστημα του δήμου Νεαπόλεως- Συκεών, όπου δεν υπήρχαν σφραγίδες.

By