Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ομοβροντίες στο Μαξίμου από ΣΥΡΙΖΑ και καραμανλικούς

Πως σχολιάζει ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τα περί παρακολουθήσεων της ΕΥΠ

fosphots.com | Alexandros Katsis
fosphots.com | Alexandros Katsis

Δώρο που αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο για την Κουμουνδούρου αποτέλεσαν τόσο οι δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, όσο και η σχετική ερώτηση στη Βουλή του καραμαλνικού Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δώσει έκταση στο ζήτημα, κάνοντας λόγο για «θέμα μεγίστης πολιτικής σημασίας». Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, στην οποία κάλεσε τον Νίκο Δένδια να απαντήσει ευθέως για το κατά πόσο γίνονται υποκλοπές τηλεφωνημάτων βουλευτών, δεν αναφέρθηκε μόνο στους δικούς της αλλά και σε βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας στο thepaper.gr την επίμαχη ερώτηση του κ. Σπηλιωτόπουλου κάνει λόγο για όξυνση του εσωτερικού διπόλου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που λειτουργεί προς όφελος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ερώτηση για το ζήτημα των συνακροάσεων της ΕΥΠ από έναν στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις δύο αντίρροπες δυνάμεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος από την ημέρα που ανέλαβε ο νυν πρωθυπουργός τα ηνία του» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό, γεγονός που αφήνει περιθώρια για συνειρμούς σε πηγαδάκια…

Στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου πάντως θεωρούν ότι το συγκεκριμένο θέμα σε συνδυασμό με το… πυρ ομαδόν προς την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μπορεί να επιφέρει ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξάλλου, το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές «εχθρικά» αλλά και «φιλικά» πυρά τόσο για την θεωρία των δύο άκρων που χαρακτηρίζεται ως «απονενοημένο διάβημα του επικοινωνιακού επιτελείου του Σαμαρά για να τρομοκρατήσουν το εκλογικό σώμα», όσο και για την υιοθέτηση ακροδεξιάς ατζέντας από τα ίδια υψηλόβαθμα στελέχη του Μαξίμου.

N.A

(Visited 1 times, 1 visits today)
By