Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ομολογία Τόσκα: Κενό ασφαλείας υπάρχει, θα το καλύψουμε

Αίσθηση προκαλεί η ομολογία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι υπάρχει κενό ασφαλείας στους ελέγχους της αλληλογραφίας χαρακτηρισμένων στόχων.

Επισκεπτόμενος τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται μετά το τρομοκρατικό χτύπημα ο κ. Τόσκας είπε στους δημοσιογράφους ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα.

Και υπογράμμισε ότι δεν θα ανακοινωθεί τίποτα πριν την ολοκλήρωση των ερευνών.
Οσο για τους δράστες ανέφερε ότι κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές και επαναστάτες εντός εισαγωγικών, καθώς ο ελληνικός λαός έχει άλλη γνώμη και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες. «Δεν τους έδωσε κανείς το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές. Ο λαός έχει άλλη γνώμη δεν έχουν δικαίωμα να εκπροσωπούν κανέναν άλλο από τον εαυτό τους» τόνισε.
Σχολίασε ότι «είναι λάθος όταν κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος. Η αριστερά ήταν πάντα αντίθετη με τέτοιες καταστάσεις».
Ο υπουργός μαζί με τον αρχηγό της αστυνομίας ενημερώθηκαν από τον κ. Παπαδήμο τόσο για την επίθεση όσο και για την κατάσταση της υγείας του.      

By