Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα η ομάδα μου»…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (21:30, Novasports 2) για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τη Φενέρμπαχτσέ και θέλει να φανεί κακός… οικοδεσπότης.

thumbnailΟι πράσινοι μετά την ήττα στο Μόναχο από τη Μπάγερν δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια. Απέναντι στον άνθρωπό με τον οποίο πανηγύρισαν πέντε τρόπαια Ευρωλίγκας καλούνται να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων όπως έκαναν και πέρυσι.

Τι γίνεται όμως με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και… τα συναισθήματά του;

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μένα. Έτσι ήταν πέρυσι, έτσι θα είναι φέτος, έτσι θα είναι πάντα. Καλύτερα που αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό τώρα, παρά αργότερα», σχολίασε ο Ζοτς και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό: «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα προσπάθεια. Έχει μία ομάδα με πολύ καλούς νέους παίκτες και παίζει καλό μπάσκετ. Στα δύο πρώτα ματς της Euroleague το έδειξε αυτό. Κόντρα στην Τουρόβ κυριάρχησε και θα μπορούσε να έχει κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά ενώ στο γήπεδο της Μπάγερν ήταν μπροστά για 35 λεπτά. Παίζουν πραγματικά καλό μπάσκετ».

Ο Ομπράντοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει. Το καλοκαίρι έκανα στην Ελλάδα διακοπές και συζήτησα με πολλούς. Ξέρουν πως νιώθω και ξέρω πως νιώθουν. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου και θα είναι για πάντα η ομάδα μου».

By