Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οπαδοί της Γαλατασαράι έσκαβαν τούνελ!

article-2291188-189C2C50000005DC-126_634x388Ένα φιλόδοξο σχέδιο αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι οπαδοί της Γαλατασαράι, προκειμένου να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των γηπεδούχων, Χορστ Χελντ περίπου 10 φίλοι των Τούρκων, πιάστηκαν επ” αυτοφόρο από τους υπεύθυνους ασφαλείας του «Γκελζελκίρχεν» να σκάβουν με τα χέρια τους ένα τούνελ, που θα πέρναγε κάτω από την περίμετρο του γηπέδου, προκειμένου να μπουν χωρίς εισιτήριο.

Βλέπετε, τα… μαγικά χαρτάκια του αγώνα της Τρίτης είχαν εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού με το που κυκλοφόρησαν, με αποτέλεσμα, στην μαύρη αγορά το αντίτιμο να φτάνει ακόμη και τα 1.000 ευρώ. Τιμή απαγορευτική δηλαδή, για όσους είχαν κάνει το ταξίδι από την γειτονική μας χώρας στην γερμανική πόλη.

Έτσι, από τη στιγμή που δεν είχαν άλλη επιλογή, αποφάσισαν να καταφύγουν στην λύση του τούνελ. Μόνο που η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και το σχέδιό τους, δεν στέφθηκε με επιτυχία…
[space size=»30″]

By