Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οργή ΣΥΡΙΖΑ από τις δηλώσεις Γεωργιάδη

adonis nd geordiadis boyli vouli

Θεώρησαν υποτιμητικά τα σχόλια, που άφησαν να εννοηθεί ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια

adonis nd geordiadis boyli vouli
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στα όσα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν υποτιμητικά τα σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη, που άφησε να εννοηθεί ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια και αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την αίθουσα για όση ώρα ήταν στο βήμα ο υπουργός Υγείας.

«Θα αναφερθώ σε όσα έγιναν χθες και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που φώναζε βοήθεια, έχω να σας πω ότι έχοντας ζήσει την συνάδελφο 5 μήνες στην προανακριτική επιτροπή, πραγματικά χρειάζεται την βοήθεια όλων μας και όλοι μας πρέπει να την βοηθήσουμε», ήταν η φράση που έβαλε φωτιά στη Βουλή.

Στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι πρώτα πρέπει να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοπρέπεια και μετά να κάνει μαθήματα στους άλλους.

Στο στόχαστρό του μπήκε και η Ραχήλ Μακρή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την παρουσία της στις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, οι φωνές ωστόσο, του ΣΥΡΙΖΑ δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.-

(Visited 1 times, 1 visits today)
By